Musiikkituottajille uusi hallitus ja puheenjohtaja

13.12.2010

Suomessa toimivia äänitetuottajia edustavan Musiikkituottajat – IFPI ry:n hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Gugi Kokljuschkin jätti tehtävän viime perjantaina yhdistyksen vuosikokouksessa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Niko Nordström.

"16 vuotta hallituksen puheenjohtajana on pitkä rupeama. Mielestäni oli jo aika luopua tehtävästä. Työ yhdistyksessä on ollut haastavaa mutta mielenkiintoista. Uskon, että musiikkiala on nousussa ja Nikosta Musiikkituottajat saa erinomaisen puheenjohtajan viemään alan uudelle vuosikymmenelle", sanoo Kokljuschkin.

Uusi puheenjohtaja Nordström puolestaan toteaa nimityksestään seuraavasti: "Otan innolla vastaan uuden tehtävän. Gugin jättämä aukko on suuri, mutta tulen tekemään parhaani suomalaisen musiikkialan potentiaalin hyödyntämiseksi. Suurin haaste alalle juuri nyt on laittoman nettijakelun vähentäminen ja reilun liiketoimintaympäristön turvaaminen".

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n uusi hallitus on kokonaisuudessaan seuraavanlainen:

Niko Nordström (pj; Warner Music, Epe Helenius (vpj); Sound of Finland, Ratas Music Group, Jarkko Nordlund; Universal Music, Joose Berglund; Stupido Records, Juha Ruuska; KSF Entertainment Group, Kimmo Valtanen; Sony Music, Markku Takkunen; EMI, Tapio Korjus; Rockadillo, IndieCo, Tom Pannula; Playground Music Bam

Lisätietoja: Musiikkituottajat – IFPI Finland / Tommi Kyyrä
tommi.kyyra ät ifpi.fi
(09) 68034050