Levyalen suosio yllätti

16.1.2007

Levyalen suosio yllätti kauppiaat, uusia alennustuotteita myyntiin!

Viime viikolla käynnistynyt Suomen ensimmäinen levyale on yllättänyt myönteisesti alan kauppiaat ja levy-yhtiöt. Useissa kaupoista alennuslevyt ovat loppuneet hyllyistä, mutta uusia on tilattu.

”Levyalen räväkkä lähtö yllätti kauppiaat. Alen myötä olemme saaneet myös uusia asiakkaita kauppoihin. Ainoa varjopuoli ollut se, että levyt ovat tilapäisesti loppuneet kesken. Kauppoihin on myös toimitettu uusia alennustuotteita. Suurimman mielenkiinnon kohteina ovat olleet mm. Madonnan, Justin Timberlaken ja Coldplayn levyt. Kotimaisista parhaiten ovat hyllyiltä liikkuneet mm. Von Hertzen Brothersien, Lauri Tähkän ja Maj Karman äänitteet”, sanoo ostopäällikkö Ville Kiviranta Free Record Shopista.

Vastaavia kokemuksia on alan muillakin kauppiailla. Stockmannin levyosaston apulaisostaja
Juha Närhen mukaan ”myynti suorastaan räjähti kampanjan alkaessa”. Tavaratalo Anttilan valikoimapäällikkö Markus Kovasen mukaan ”kuluttajat ovat kiitelleet kampanjaa ja kauppa on myös käynyt hyvin.”

Levyale alkoi viime viikon keskiviikkona ja siinä on mukana 222 äänitteiden myyntipistettä ympäri Suomea tavarataloketjuista alan erikoisliikkeisiin. Levyale päättyy 28. tammikuuta ja kampanjatuotteisiin voi käydä tutustumassa myös osoitteessa www.levyale.fi.

Lisätietoja:

Äänitealan yhteismarkkinointiryhmän puheenjohtaja, EMI Finlandin toimitusjohtaja Wemppa Koivumäki p. (09) 348 426,
Free Record Shopin ostopäällikkö Ville Kiviranta p. 044 515 4150 ja
Suomen Ääni- ja Kuvatallennetuottajat ÄKT ry, apulaisjohtaja Tommi Kyyrä (09) 680 34050.