Tiedote muutoksista ÄKT ry:ssä

3.1.2005

ÄKT ry on saanut uusia jäseniä. Uusiksi jäseniksi on hyväksytty 1.1.2005 alkaen Rubato Music Oy, Twin Tone Oy ja Merceedees Tuotanto Oy. Kaikkiaan Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajilla on nyt 22 jäsenyhtiötä, jotka edustavat yli 90 prosenttia äänitealan kokonaismarkkinoista.

ÄKT:n hallitukseen on tullut muutoksia. ÄKT:n hallituksen vuonna 2005 muodostavat: Gugi Kokljuschkin (pj, Universal Music), Epe Helenius (Poko Rekords), Marita Kaasalainen (Warner Music), Wemppa Koivumäki (EMI), Riku Pääkkönen (Spinefarm), Kimmo Valtanen (SonyBMG), Joose Berglund (Twin Tone), Tom Pannula (Edel Records) ja Paavo Bäckman (Merceedees tuotanto).

Tommi Kyyrä on nimitetty ÄKT:n apulaisjohtajaksi. Kyyrän vastuualueena ovat erityisesti viestintään, uusmediaan ja markkinointiin liittyvät asiat.

Lisätietoja:
ÄKT ry
Toiminnanjohtaja Arto Alaspää (09) 6803 4050
arto.alaspaa@ifpi.fi