Muuvi 2004 musiikkivideokilpailu

28.12.2004

Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry järjestää ESEK/LUSES AV-jaoston tuella MUUVI musiikkivideo-kilpailun.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa vuoden 2004 aikana valmistuneet musiikkivideot, joille on taltioitu yksi sävelteos, ja joiden kohdalla ainakin yksi seuraavista edustaa suomalaista alkuperää: sävellys, esiintyjä tai video-/elokuva-tuotantoyhtiö.

Kilpailun tarkoitus

Kilpailun tarkoitus on arvioida elokuvataiteellisin kriteerein suomalaista musiikkivideotuotantoa, palkita lahjakkaat tekijät sekä lisätä yleisön kiinnostusta suomalaisia musiikkivideoita kohtaan. Arvostelun pääpaino on musiikin visuaalisessa toteutuksessa.

Sarjajako

Kaikki videot kilpailevat samassa sarjassa riippumatta siitä, onko kyseessä pääosin taltiointiin perustuva ohjelma, fiktiivinen vai muu tuotanto.

Tuomaristo

Tuomaristoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 6-8 muuta jäsentä, jotka ovat elokuva/videotuottaja, elokuva/video-ohjaaja, TV/elokuvakriitikko, musiikkikriitikko, muusikko/ äänitetuottaja, levy-yhtiön edustaja ja ESEK/LUSES AV-jaoston edustaja.

Tuomariston työskentely

Järjestävän tahon kutsumana tuomaristo arvostelee kaikki kilpailuohjelmat, joista pistelaskun perusteella valitaan kilpailun voittajat.

Palkinnot

Loppukilpailuun valittujen musiikkivideoiden joukosta palkitaan kolme parasta kultaisella, hopeisella tai pronssisella MUUVI-palkinnolla. Tuomaristo voi oman harkintansa mukaan päättää myös tunnustuspalkinnon myöntämisestä tai jättää jakamatta minkä tahansa yllä olevista palkinnoista.

Kilpailun voittajat julkistetaan ja palkinnot jaetaan Helsingissä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Voittajille tiedotetaan palkitsemisesta.

Yleisöllä on tänäkin vuonna mahdollisuus äänestää oma suosikkinsa loppukilpailuun valituista videoista. MUUVIn yhteydessä tapahtuvista TV-esityksistä tai nettikäytöstä ei makseta esityskorvauksia.

Tästä ilmoittautumislomake

SUOMEN ÄÄNI- JA
KUVATALLENNETUOTTAJAT ÄKT RY
Yrjönkatu 3 B, 00120 Helsinki
Puh (09) 6803 4050, Fax (09) 6803 4055 , www.ifpi.fi