Osallistuminen MUUVI 2002 kilpailuun

19.1.2003

Osallistuvat videot on toimitettava ÄKT:hen 14.2.2003 klo 16.00 mennessä Ilmoittautumislomakkeineen.

Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry järjestää ESEK/LUSES AV-jaoston tuella MUUVI musiikkivideokilpailun. Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa vuoden 2002 aikana valmistuneet musiikkivideot, joille on taltioitu yksi sävelteos, ja joiden kohdalla ainakin yksi seuraavista edustaa suomalaista alkuperää: sävellys, esiintyjä tai video-/elokuva- tuotantoyhtiö.

Kilpailun tarkoitus

Kilpailun tarkoitus on arvioida elokuvataiteellisin kriteerein suomalaista musiikkivideotuotantoa, palkita lahjakkaat tekijät sekä lisätä yleisön kiinnostusta suomalaisia musiikkivideoita kohtaan. Arvostelun pääpaino on musiikin visuaalisessa toteutuksessa.

Sarjajako

Kaikki videot kilpailevat samassa sarjassa riippumatta siitä, onko kyseessä pääosin taltiointiin perustuva ohjelma, fiktiivinen vai muu tuotanto.

Tuomaristo

Tuomaristoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 6-8 muuta jäsentä, jotka ovat elokuva/videotuottaja, elokuva/video-ohjaaja, TV/elokuvakriitikko, musiikkikriitikko, muusikko/ äänitetuottaja, levy-yhtiön edustaja ja ESEK/LUSES AV-jaoston edustaja.

Tuomariston työskentely

Järjestävän tahon kutsumana tuomaristo arvostelee kaikki kilpailuohjelmat, joista pistelaskun perusteella valitaan kilpailun voittajat.

Palkinnot

Kilpailun kolme parasta elokuva/videotuottajaa voidaan palkita kultaisella, hopeisella ja pronssisella MUUVI-palkinnolla. Tuomaristo voi oman harkintansa mukaan päättää myös tunnustuspalkinnon myöntämisestä tai jättää jakamatta minkä tahansa yllä olevista palkinnoista.

Kilpailun voittajat julkistetaan ja palkinnot jaetaan Helsingissä huhtikuun 2003 aikana. Palkintojenjakotilaisuudesta ilmoitetaan myöhemmin erikseen. Voittajille tiedotetaan palkitsemisesta.

ÄKT varaa mahdollisuuden järjestää yleisöäänestyksen parhaaksi katsomallaan tavalla. Muuvin yhteydessä tapahtuvista TV-esityksistä tai nettikäytöstä ei makseta esityskorvauksia.

Ilmoittautumislomakkeita ÄKT:stä.

SUOMEN ÄÄNI- JA
KUVATALLENNETUOTTAJAT ÄKT RY
Yrjönkatu 3 B, 00120 Helsinki
Puh (09) 6803 4050
Fax (09) 6803 4055
kati.wolff@ifpi.fi