Info

Linkit järjestöihin

IFPI Secretariat

IFPI Secretariat in London is responsible for co-ordinating international strategies in the key areas of the organisation's work - anti-piracy enforcement, technology, lobbying of governments and representation in international organisations, legal strategies, litigation and public relations.
» www.ifpi.org

Gramex ry

Yli 45.000 kotimaista muusikkoa ja äänitetuottajaa edustava Gramex on Suomen suurin musiikkialan tekijänoikeusjärjestö. Hoidamme korvaus- ja käyttölupa-asioita äänitemusiikin, kuten mm. radion tai äänilevyjen sekä musiikkivideoiden käytöstä.
» www.gramex.fi

Kopiosto ry

Kopiosto on vuonna 1978 perustettu tekijöiden, kustantajien ja esittävien taiteilijoiden yhteinen tekijänoikeusjärjestö.
» www.kopiosto.fi

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry valvoo jäsentensä oikeuksia sekä tiedottaa ja kouluttaa tekijänoikeudesta.
» www.antipiracy.fi

Teosto ry

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto r.y. on säveltäjien, sanoittajien, sovittajien ja musiikin kustantajien tekijänoikeusjärjestö. Teosto edustaa noin 30 000:ta kotimaista ja noin kolmea miljoonaa ulkomaista musiikin tekijää ja kustantajaa.
» www.teosto.fi

Tuotos ry

Tuotos valvoo tuottajien etuja, seuraa tekijänoikeusolojen kehitystä kotimaassa ja ulkomailla sekä tekee tarpeellisia selvityksiä ja aloitteita. Tarjoamme neuvontaa av-aineiston käyttäjille ja tuottajille sekä koulutustilaisuuksia tuottajille. Tehtäviimme kuuluu myös av- ja elokuvateosten käyttöoikeuksista tiedottaminen.
» www.tuotos.fi

Music Finland

Sivuilta löytyy tietoa musiikkivientihankkeista, alan tilastoista ja luvuista sekä ajankohtaisia alan kuulumisia.
» www.musicfinland.fi

Kulttuuriuutiset.net

LYHTY - Luovan työn tekijät ja yrittäjät.
» www.kulttuuriuutiset.net